Openingstijden

Maandag      09.00 - 17.00 uur

Woensdag    09.00 - 17.00 uur*

Donderdag    14.00 - 21.00 uur*

 

*De openingstijden zijn tijdelijk aangepast. De maandag en vrijdag zijn wij geopend en andere dagen in overleg op afspraak.

 

De praktijk is alle werkdagen telefonisch bereikbaar. Indien we niet in de gelegenheid zijn u te woord te staan, vermeld dan altijd duidelijk uw naam en telefoonnummer, dan proberen wij u binnen 1 werkdag terug te bellen.Vergoeding

Oefentherapie Cesar wordt vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Bij kinderen jonger dan 18 jaar wordt het vergoedt vanuit de basisverzekering. Meer informatie kunt u vinden onder het kopje vergoeding op deze website.

Ik adviseer u dat u zich zelf ervan op de hoogste stelt of u zorgverzekering Oefentherapie Cesar vergoedt en voor hoeveel keer. Dit kunt u lezen in de polisvoorwaarden van uw zorgverzekeraar of u kunt contact met hen opnemen.

Indien u niet verzekerd bent voor oefentherapie kunt u de geldende tarieven en betalingsvoorwaarden terugvinden op deze website.


Afmelden

Indien een afspraak om welke reden dan ook niet door kan gaan, dient u dit 24 uur voor de afgesproken behandeling te melden. Indien u de behandeling 24 uur van te voren afzegt, wordt deze behandeling niet bij u in rekening gebracht.


Klachtenregeling

De oefentherapeut streeft er naar om kwalitatief goede zorg te leveren. Een goed contact met u is daarin essentieel. Mocht er onverhoopt iets voorkomen waarover u niet tevreden bent of u heeft een klacht, dan kunt u hier lezen wat u kunt doen.